Formules

Om als beginner of gevorderde toch het wedstrijdgevoel te kunnen beleven, hebben wij verschillende op maat gemaakte formules. Heel de groep krijgt een aangepaste briefing van onze marshalls, en achteraf is er een podium voorzien met bekers voor de eerste drie teams.

In een formule rijdt u met uw groep altijd alleen. Geen vreemde piloten op de baan. U hebt de piste in exclusiviteit. U bent niet verplicht om met uw groep een formule te kiezen, dan rijdt u pay & drive, tarieven vindt u hier.

Individuele wedstrijden

Tijdens deze wedstrijden rijdt er één piloot per kart.

Type Daytona

 • 10 minuten chronoritten, om het circuit te leren kennen en een kwalificatietijd neer te zetten.
 • U hebt een pauze en ondertussen maken onze vlaggemannen (marshall's) de startgrid. Snelste kart vooraan, traagste kart achteraan, volgens de uitslagen van de kwalificatieritten.
 • Een race van 15 minuten (20 minuten voor Super-Daytona), waar piloten strijden voor de plaats. Er wordt een vliegende start genomen, na een opwarmronde achter onze "pace-kart".
 • Podium met bekers.

Type Francorchamps

 • 5 minuten (10 minuten voor Super-Francorchamps) oefenritten, om het circuit te leren kennen.
 • 10 minuten chronoritten en een kwalificatietijd neer te zetten.
 • U hebt een pauze en ondertussen maken onze vlaggemannen (marshall's) de startgrid. Snelste kart vooraan, traagste kart achteraan, volgens de uitslagen van de kwalificatieritten.
 • Een race van 15 minuten (20 minuten voor Super-Francorchamps), waar piloten strijden voor de plaats. Er wordt een vliegende start genomen, na een opwarmronde achter onze "pace-kart".
 • Podium met bekers.

 

FormulesOef.Chrono'sRaceTot. duur
(+startgrid)
Tot. duur
event*
Daytona 0 10 15 30 90 min.
Super-Daytona 0 10 20 35 90 min.
Francorchamps 5 10 15 35 90 min.
Super-Francorchamps 10 10 20 45 120 min.

* Tijdsduur van uw event, met inschrijving, briefing, pauzes, podium en vestiaire inbegrepen.

Om vrijblijven info te vragen over één van deze formules, gelieve een offerteaanvraag in te vullen.


Ploegenwedstrijd (endurance)

Dit zijn langere wedstrijden waarbij teams van verschillende piloten het tegen elkaar opnemen. Tijdens de chrono's en de race zullen er pilotenwissels moeten gebeuren.

Voorbeeld: 1-uurs race

 • 15 minuten chronoritten, om het circuit te leren kennen en een kwalificatietijd neer te zetten. Tijdens dit kwartier moet elke piloot hebben gereden.
 • Race van 1 uur, voorafgegaan door een opwarmronde achter de pace-kart en een vliegende start. Het tijdstip van de pilotenwissels kan vrij gekozen worden.

Uiteraard kan op voorhand gekozen worden hoe lang de race en de chrono's duren, dit in overleg met één van onze medewerkers. Ook hiervoor kan u een offertaanvraag invullen.