Reservatie

Reservatie voor particulieren

Voor kinderen en volwassenen is het altijd beter om te reserveren (zelfs als u alleen komt).
Reservatie voor particulieren kan je enkel via de telefoon, 03/541.43.43. (0032/3.541.43.43.)

Let op!!  Denk goed na over uw reservatie!! Wanneer u een aantal heats reserveert houden wij deze heats voor u bezet.  Zoals u wel zal begrijpen gaan wij er dan ook van uit dat u al de gereserveerde heats zal benutten. Bent u niet zeker of karten wel 'uw ding' is schrijf u dan heat per heat in aan onze balie.  Ingescheven en betaalde heats worden namelijk niet terug betaald.  U kan heats waarvan u beslist om ze toch niet te rijden op die dag enkel recupereren d.m.v. een waardebon.  Zo kan u het gespendeerde bedrag nog op een andere dag komen opgebruiken.

Wat hebben we nodig:

  • uw aankomstuur (een half uur later bent u aan het rijden)
  • aantal personen
  • indien kinderen, de leeftijd van de kinderen
  • uw naam en gsm-nummer
  • bij ons krijgt u geen over-all om te karten.  Zorg er dus voor dat u sportieve kleding aan hebt. Karten is enkel toegestaan met vaste en gemakkelijk zittende schoenen (dus geen teenslipper of naaldhakken).  Voor de dames raden wij aan om geen rok te dragen.

Hou er rekening mee dat indien u kinderen meebrengt (van -18), die niet de uwe zijn, u van de ouders een document (afstand van verhaal) moet meebrengen. U vindt dit document hier. De ouders nemen hiermee de verantwoordelijkheid op zich.

Vanaf 10 man kan je een formule kiezen.

 

Reservatie voor groepen

Voor groepen (bedrijven, vrijgezellen, kinderfeestjes, verjaardagen, enz) met 10 piloten of meer hebben wij allerhande formules.
Neem een kijkje bij formules, of vraag vrijblijvend een offerte aan.

 


Reserveren kan je best doen door ons te bellen: 03/541.43.43