-18 jarigen

U bent geen 18? Toch kan u bij ons komen karten! Laat uw ouders het afstand van verhaal tekenen. Dit is een verplicht document dat u dient mee te brengen wanneer u voor de eerste keer bij ons komt karten als minderjarige.

Voor de allerkleinsten...

Kinderen vanaf 8 jaar kunnen, mits toestemming van de ouders, bij ons komen karten. Voor de kleinste piloten hebben wij ook speciaal aangepaste kinderkarts. Deze kinderkarts worden aangedreven door een Honda GX 160 motor (160cc en 5,5 pk). De stoel, de pedalen en het stuur van de kinderkart zijn aanpasbaar aan de piloot.

Onze marshalls geven altijd een briefing aangepast aan de leeftijd van de kinderen en zullen ook nog in de kart uitleg geven indien nodig.

De ouders moeten voor hun kinderen een afstand van verhaal invullen en ondertekenen. Druk het af en neem het ingevuld mee naar de karting om tijd te besparen...

Dit document hoeft u maar 1 keer in te vullen.  Vanaf u uw lidkaart kan voorleggen hoeft u dit document niet meer bij te hebben.

Men moet ook reserveren voor kinderkarting. Dit kan u doen op het nummer: 03/541.43.43

Let bij het maken van een reservatie op het volgende:

  • Jongeren t.e.m. 15 jaar rijden mee in de kinderreeksen (in de mate van het mogelijke zullen wij deze reeksen nog indelen in groepen van 8 t.e.m. 10 jaar, van 11 t.e.m. 13 jaar en van 14 t.e.m. 15 jaar)
  • Wanneer u een reservatie maakt voor kinderen moet u dit steeds melden zodat wij onze heats juist kunnen indelen.
  • Vanaf wij een kind in een reeks inschrijven wordt deze reeks een 'kinderreeks'.  D.w.z. dat in deze reeksen de kinderen 'baas' zijn op de baan.
  • U kan tijdens deze kinderreeksen samen met uw kind karten maar ook hier dient u met enkele zaken rekening te houden:
    • Er kan per kind maximum 1 volwassene mee in de 'kinderreeksen' rijden
    • Volwassenen rijden in deze reeksen niet om hun persoonlijke besttijd te verbeteren.  Zij dienen rekening te houden met de kinderen die op de baan rijden en niet andersom.  De 'fun' is in deze reeksen in de eerste plaats voor de kinderen.